Ibis Restaurant
  • Portada
  • Quienes Somos
  • Imagenes
  • Ubicación
  • Contacto

Hoy,

 

CARTA MENU - IBIS

 
  • Aperitivos
  • Picoteos
  • Entradas Frias
  • Entradas Calientes
  • Pescados
  • Panqueques / Chupes
  • Fondo & Pollos
  • Carnes & Acompañantes
  • Ensaladas
  • Postres
  • Jugos & Bebidas
  • Bajativos

PICOTEOS

CALAMARES A LA ROMANA Y ANILLOS DE CEBOLLA APANADOS
(SQUID ROMAN STYLE AND CRUMBED ONION RINGS).
CALAMARES SANCHO
(SANCHO SQUID)
CALAMARES A LA ROMANA
(SQUID ROMAN STYLE).
BOCADITOS DE FILETE AL AJILLO
(PETIT BOUCHE: FILLET AND GARLIC).
CHAMPIÑONES APANADOS CON SALSA DE SOYA
(CRUMBED MUSHROOMS AND SOYA SAUCE).
CEBICHE CARIBEÑO EN CONCHITAS (10 UNIDADES)
(MARINATED SALMON IN LEMON, SQUIDS AND SHRIMPS).
EMPANADITAS SURTIDAS (9 UNIDADES)
(VARIETY OF SMALL PIES WITH ABALONES, SHRIMPS AND BARNACLES).
OSTRAS APANADAS CON SALSA TARTARA. (En temporada)
(CRUMBED OYSTERS AND TARTAR SAUCE).
TOSTADAS CON CAMARONES AL AJILLO
(TOAST WITH GARLIC SHRIMPS).
TOSTADAS CON PICOROCOS Y GAMBAS AL AJILLO
(TOAST WITH BARNICLES AND GARLIC SHRIMPS).
TOSTADAS CON CHAMPIÑONES AL AJILLO
(TOAST WITH GARLIC MUSHROOMS).
BOCADOS DE CONGRIO CON SALSA TARTARA
(PETIT BOUCHE: CONGER EEL AND TARTAR SAUCE).
NACHOS CON SALSA DE QUESO
(NACHOS WITH CHEESE SAUCE).
TOSTADITAS CON QUESO ROQUEFORT
(TOAST WITH ROQUEFORT CHEESE).
CHAMPIÑONES RELLENOS
(STUFFED MUSHROOMS WITH HAM, BACOM AND SHRIMPS).
SANDWICH IBIS
(BEEF WITH CHEESE SAUCE, STIR FRIED MUSHROOMS,FRIED ONION, TOMATOE, AVOCADO, LETTUCE AND FRIED EGG).
CRUDOS ( FILETE) AL CANAPE
(RAW MEAT WITH LEMON AND TOASTS).
CRUDOS ( FILETE) EN PAILA
(RAW MEAT WITH LEMON AND TOASTS).
ibis@ibisrest.cl
+56 65 285 6434

Restaurant Ibis - Av. Vicente Perez Rosales 1117 - Fono +56 65 285 6434 - ibis@ibisrest.cl